Monika Kóňová
Foodblogerka
Profil blogeraBlog
5. 5. 2020
Prečo je dobré mať vo svojej kuchyni pár zapekacích misiek? Sú totiž ideálne nielen na pečenie ale jednoducho aj na servírovanie. Vydržia teplo ale aj chlad a ak zvolíte pekný dekor, budú určite hlavnou hviezdou na vašom stole, či je piatok alebo sviatok.
30. 4. 2020
Kedy inokedy ako v lete má človek chuť na poriadne osvieženie. Hoci by sa mal pitný režim dodržiavať celý rok predsa len, počas horúcich dní myslíme na tekuté potešenie častejšie. A taká domáca limonáda je lákadlom aj pre tých, čo inak obľubujú sýtené nápoje z obchodu. Tie sú prevažne plné cukru a konzervačných látok, ktoré je úplne zbytočné piť. Naopak, do vlastnej limonády si pridáte len to čo…
15. 4. 2020
Nedeľné prestieranie nemusí byť nuda, práve naopak, jednoduchý servis a pár doplnkov môže váš stôl zmeniť na luxusnú reštauráciu alebo romantickú tratóriu.
3. 2. 2020
Asi sa už každému stalo, že doma hostil narodeninovú oslavu alebo privítal nečakanú návštevu. Keď z vás opadne stres čo navariť, je fajn byť pripravený a jedlo aj pekne naservírovať. A to býva častokrát kameň úrazu. Zrazu zistíme, že misku máme iba jednu alebo, že kávové lyžičky dostali nohy a o múčnikových vidličkách ani nehovorím.
13. 1. 2020
Osobitú atmosféru sviatkov radosti, štedrosti, rodinnej pohody vytvára aj slávnostné prestieranie stola, dekorácie a kultúrne stolovanie. Pôsobivé sú vetvičky ihličnanov so sviečkami s vianočnými ozdobami, ale aj kytička imela ako symbolu Vianoc a šťastia v novom roku, previazaná zlatou stužkou.
6. 12. 2019
Nepoznám iné obdobie, na ktoré sa ľudia tešia tak ako na Vianoce. Či už deti alebo aj dospelí a všetci tí, ktorí milujú zemiakový šalát a vyprážaného kapra.
V košíku máte tovar v celkovej hodnote 0.00 € s DPH
Zobraziť košík